Terwijl we nog kunnen nagenieten van de mooie wedstrijden op de World Games en van de Nederlandse delegatie op het EJK in Praag, zijn we alweer vol met de voorbereidingen bezig voor de komende toernooien in Nederland.

Op 8 & 9 oktober mogen we het ONJK in Almere weer organiseren en in November staat het NK op de agenda. Voor beide toernooien zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons als Wedstrijd Organisatie Commissie van de KBN willen helpen om weer mooie toernooien te kunnen organiseren.

Dus ben jij of ken je iemand die ons kan helpen met de op/afbouw van de wedstrijdvloer, als medewerker achter de wedstrijdtafel, beveiliger, kassamedewerker en/of cateringverzorger voor de medewerkers tijdens het toernooi? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Gelukkig zijn er ook een aantal clubs die hun medewerking al hebben toegezegd, maar met meer mensen kunnen we de toernooien nog beter laten verlopen en maken we er mooie en sportieve toernooien van.

Aanmelding vrijwilliger ONJK & NK

Via dit formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger bij de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen, ook wel bekend als ONJK of Dutch Open for Youth (DO4Y) en het NK Karate. Om deze belangrijke toernooien tot een succes te maken, hebben we hulp nodig! Via dit formulier kun je aangeven welke functie(s) je graag wilt invullen. Wij nemen via de mail contact met je op. Mocht je vragen hebben, mail dan naar vrijwilligers@kbn.nl.

  • Voer een nummer in van 10 tot 99.
  • Vul hier je e-mailadres in zodat wij contact kunnen opnemen
    Vul hier de functies in die je graag wilt vervullen. Meerdere opties mogelijk.
    Vul hier in welke dagen je beschikbaar bent. Meerdere opties mogelijk.