Op zondag 3 juli vonden de praktijkexamens lesgeven plaats van de KBN opleiding tot Assistent Leraar Karate-do. Van de 10 kandidaten zijn 7 karateka’s geslaagd voor dit praktijkexamen. 6 kandidaten hadden reeds alle producten ingeleverd, waardoor zij het diploma tot Assistent Leraar Karate-do in ontvangst mochten nemen! De andere kandidaten zullen binnenkort deelnemen aan het herexamen.

Wij feliciteren onze nieuwe Assistent Leraren van harte met het slagen voor het praktijkexamen en het behalen van het diploma! Onze dank gaat uit naar de examinatoren en opleiders, zonder hen was deze leerzame en geslaagde dag niet mogelijk geweest.

KBN Opleidingen

De opleiding tot Leraar Karate-do start op 2 oktober! In 2023 starten we wederom met de opleiding tot Dojo Assistent en Assistent Leraar Karate-do. Inschrijven voor deze opleidingen kan nog steeds!

Meer informatie over de opleidingen en inschrijven kan via deze link.