Op zondag 12 juni 2022 vonden de KBN danexamens plaats. De danexamens werden georganiseerd in Sporthal de Sypel te Harderwijk. Meer dan 130 kandidaten hadden zich ingeschreven voor deze KBN danexamens. Nadat de examens in december ’21 vanwege de coronaregels mochten plaatsvinden zonder publiek, was het publiek deze editie ook weer welkom! Een van de hoogtepunten bij deze KBN danexamens waren de twee zesde dan examens die werden gedaan door dhr. Diederiks (Shotokan Ryu NL) en dhr. Franken (Dento Shito Ryu).

Uiteindelijk hebben 132 kandidaten zondag 12 juni examen gedaan, waarvan er maar liefst 124 zijn geslaagd! Wij willen al deze examenkandidaten van harte feliciteren met hun behaalde dangraad. Wij hopen de niet-geslaagden in december 2022 terug te zien bij de eerstvolgende KBN danexamens.

Het aantal geslaagden per dangraad:

  • Geslaagden 1e dan: 67
  • Geslaagden 2e dan: 19
  • Geslaagden 3e dan: 25
  • Geslaagden 4e dan: 6
  • Geslaagden 5e dan: 5
  • Geslaagden 6e dan: 2

Een volledig overzicht van alle geslaagden is hier te vinden.