Vandaag heeft Roger Alken van Karateschool Alken als eerste karatevereniging het KBN Keurmerk ontvangen! Het Keurmerk werd uitgereikt door KBN Voorzitter Eddy Marques.

De KBN wil bevorderen dat karate wordt beoefend op een veilige, professionele en maatschappelijk betrokken manier. De KBN vindt het om die reden van belang het KBN Keurmerk te introduceren. Het is een keurmerk die borgt dat aandacht voor bovengenoemde thema’s vanuit de basis van de karatesport, de verenigingen, worden ondersteund. De KBN is van mening dat het KBN Keurmerk verenigingen een middel geeft om effectief aan haar belanghebbenden te communiceren waar de vereniging voor staat: een vereniging waar iedereen welkom is om op een veilige en verantwoorde manier met plezier te kunnen sporten.

Wij feliciteren Roger van harte met zijn KBN Keurmerk!