Met ingang van 1 mei 2022 zal Annelies Bouma de KBN Bondstrainer voor onze kumite jeugdselectie worden! Annelies volgt Rene Smaal op, die na 4 jaar zal stoppen met het geven van de bondstrainingen voor de jeugd.

Annelies Bouma begon als jonge karateka bij sportschool Muilwijk. Annelies heeft deelgenomen aan talloze nationale, internationale, Europese en Wereldkampioenschappen. Na haar wedstrijd carrière is ze vele jaren bondscoach geweest voor de KBN jeugdselectie. Tot op de dag van vandaag is Annelies wekelijks in de dojo van Sportschool Muilwijk te vinden als de judo- en karatejuf, én om zelf fit te blijven.

We zijn blij om Annelies weer te mogen verwelkomen als KBN bondstrainer, en wensen haar veel succes toe. Ook willen we Rene bedanken voor zijn enthousiasme en inzet de afgelopen jaren!