Op 6 maart deden de cursisten voor de opleiding KBN Dojo Assistent mee aan het praktijkexamen lesgeven. Hier werd onder andere getoetst hoe zij omgaan met de karateka’s, lessen kan assisteren op de juiste manier en kan zorgen dat de les veilig verloopt. Alle 16 cursisten zijn geslaagd voor dit praktijkexamen!

Wij willen alle cursisten van harte feliciteren met het behalen van dit praktijkexamen! Ook willen wij de beoordelaars Frank van den Nieuwendijk, Jeroen Foreman, Michiel Commandeur en Annelies Bouma, hartelijk bedanken voor hun waardevolle inzet en feedback.

Opleiding tot Assistent Leraar

Een deel van de enthousiaste cursisten gaat direct door met de volgende opleiding: de KBN opleiding tot Assistent Leraar. Deze opleiding begint op 20 maart, en duurt 9 dagen. Voor het eerst zit er bij de opleiding tot Assistent Leraar ook een scheidsrechters- én coachcursus inbegrepen. Cursisten die deelnemen aan de opleiding tot Assistent Leraar kunnen dus, naast het behalen van het lesgeefdiploma Assistent Leraar, ook direct hun scheidsrechters- en coachdiploma behalen.