Zondag 6 februari 2022 stond in het teken van de KBN opleidingen. Niet alleen deden de cursisten voor de opleiding tot Leraar Karate-do het praktijkexamen in lesgeven. Ook startte de opleiding tot Dojo Assistent!

Examens Leraar Karate-do

14 cursisten doen op dit moment mee aan de opleiding tot Leraar Karate-do, het hoogste niveau van de KBN opleidingen. Op 6 februari deden 10 cursisten mee aan het praktijkexamen lesgeven. Hier werd zowel het lesgeven, als het aansturen van een assistent getoetst. Bijna alle cursisten zijn geslaagd voor dit praktijkexamen! Binnenkort vindt het tweede gedeelte van het examen plaats, waar het organiseren en coachen wordt getoetst.

Start Dojo Assistent

Op 6 februari startte ook de opleiding tot KBN Dojo Assistent! Bij de opleiding tot Dojo Assistent wordt er gefocust op het zorgen voor maatregelen en het assisteren bij trainingen of activiteiten. Een mooie groep enthousiaste cursisten zijn gestart met de driedaagse opleiding. De eerste lesdag stond in het teken van kennismaken en de basisprincipes van het lesgeven, gegeven door Erik Hein. Aan het einde gaf KBN voorzitter Eddy Marques een presentatie over de KBN.