Het was gaaf om te zien dat er, ondanks de aangescherpte maatregelen en het slechte weer, zoveel activiteiten georganiseerd zijn in de kerstvakantie. Helaas kon niet alles doorgaan. Maar we hebben goed nieuws!

Je kunt een aanvraag doen voor Winter Games-activiteiten in de voorjaarsvakantie. Deze ronde start op 19 februari en loopt tot en met zondag 6 maart 2022. We richten ons met deze sport- en spelactiviteiten opnieuw op de jongeren van 13 tot en met 26 jaar. Je kunt vanaf vandaag een aanvraag indienen.

Winter Games Voorjaarsvakantie: 19 februari t/m 6 maart 2022
– Indienen aanvraag: t/m 1 februari 2022
– Deadline reactie op aanvraag: 4 februari 2022

In deze ronde kan een aanvraag ingediend worden via buurt(sport)- of jongerenorganisaties, scoutingsorganisaties, sportverenigingen en sport- en cultuuraanbieders. Tip: Kijk goed naar de voorwaarden en vul de aanvraag zo volledig mogelijk in.

We nodigen je van harte uit om de aanvraag hiervoor te doen via de website van Winter & Summer Games.

Vragen? Neem dan contact op via info@summergames2021.nl.