Het bestuur heeft besloten per 1 januari tot een coachwissel te komen. Vanaf 1 januari 2022 zal dhr. Antony Boelbaai zijn functie als bondscoach senioren gaan invullen. Hij zal tevens als hoofdcoach selecties eindverantwoordelijk zijn voor de senioren en cadetten/junioren/u21. Dhr. Boelbaai heeft in zijn eerdere rol als assistent en bondscoach vele grote successen behaald met de Nederlandse selectie. Op EK’s, WK’s en op de Premier Leagues.

Dhr. Geoffrey Berens zal verder gaan als bondscoach cadetten, junioren en u21, dhr. Virgil Fisser als assistent bondscoach. Als gezamenlijk team zullen ze in goede afstemming de centrale trainingen verzorgen voor deze selecties.

Dhr. Ulrich Smeins treed af als assistent bondscoach senioren. Na meer dan 7 jaar zijn functie met volle overtuiging en inzet te hebben ingevuld. We zijn hem daar als bestuur zeer dankbaar voor.