Afgelopen zondag, 12 december 2021, werden tijdens de KBN danexamens twee bijzondere promoties uitgereikt. De KBN is verheugd om Eddy Marques en Dimitra Limneos te waarderen voor hun inzet voor de KBN middels een bijzondere dangraad promotie.

Bijzondere promotie Eddy Marques tot 5e Dan

Uit handen van KBN Secretaris, Ronald van Oostrom, en Coördinator Dangraden en Promoties, Frank van den Nieuwendijk, ontving KBN voorzitter Eddy Marques een bijzondere promotie tot 5e Dan. Eddy Marques heeft zich de afgelopen jaren ingezet als voorzitter bij de KBN, in het verleden is hij 6 jaar bestuurslid geweest (van 2009 tot 2015). Gezien Eddy Marques zijn status en tomeloze inzet binnen en voor de KBN heeft hij deze promotie tot 5e Dan zeker verdiend.

Bijzondere promotie Dimitra Limneos tot 7e Dan

Op 12 december 2021 werd Dimitra Limneos door de Karate-do Bond Nederland in het zonnetje gezet met een bijzondere promotie tot 7e Dan. In de toespraak werd aangehaald dat Dimitra Limneos zich op vele terreinen heeft ingezet, en nog steeds inzet, voor de KBN. Zo was ze in 2012 de grondlegger van het Shotokan 4 platform, een platform dat zich kenmerkt door een goede samenwerking om de kandidaten van de aangesloten scholen te begeleiden in hun weg naar het KBN Danexamen. Het Shotokan 4 platform is blij dat de KBN de inzet van Dimitra Limneos weet te belonen met een zeer verdiende promotie tot 7e Dan.