Gistermiddag, 13 december 2021 om 12 uur, is Rob Zwartjes overleden. Shihan Rob Zwartjes was een pionier van het Nederlandse Karate. Van 1971 tot 1980 was hij bondscoach en behaalde als coach vele medailles, met als uitzonderlijke prestatie een gouden medaille met het Nederlandse mannenteam en in de individuele klasse op het WK in Tokyo 1977. Rob is ook vijf jaar lid geweest van de Technical Committee van de Wereld Karate Federatie (WKF). Shihan Rob Zwartjes was 9e Dan Karate en 6e Dan Kobujutsu.

Voor velen was hij een voorbeeld en inspiratie. De Karate wereld zal zijn scherpe geest missen en zijn prestaties in herinnering bewaren.

De familie van Shihan Rob Zwartjes zal in besloten kring afscheid van hem nemen.

We wensen namens de KBN zijn familie en vrienden heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode.