Op zondag 12 december 2021 vonden de KBN danexamens plaats. De danexamens werden georganiseerd in Sporthal de Sypel te Harderwijk. Het was precies twee jaar geleden dat de laatste KBN danexamens werden georganiseerd. Normaal vinden de KBN danexamens twee keer per jaar plaats. Helaas waren de examens door de coronamaatregelen tot drie keer toe geannuleerd. Gelukkig konden de examens dit keer wel doorgaan, en hadden bijna 200 kandidaten zich ingeschreven!

Uiteindelijk hebben 181 kandidaten daadwerkelijk examen gedaan, waarvan er maar liefst 170 zijn geslaagd! Wij willen al deze examenkandidaten van harte feliciteren met hun behaalde dangraad. Wij hopen de niet-geslaagden op 12 juni 2022 terug te zien bij de eerstvolgende KBN danexamens.

Het aantal geslaagden per dangraad:

  • Geslaagden 1e dan: 98
  • Geslaagden 2e dan: 47
  • Geslaagden 3e dan: 18
  • Geslaagden 4e dan: 5
  • Geslaagden 5e dan: 2

Een volledig overzicht van alle geslaagden is hier te vinden.