Zojuist was er wederom een persconferentie over de coronamaatregelen. Daar werd bekend dat de huidige maatregelen worden verlengd voor ten minste drie weken. Daarbij zijn extra maatregelen genomen. Vanaf zondag 28 november 05:00 uur gelden onder andere de volgende extra maatregelen:

  • Er zijn geen amateur sportactiviteiten vanaf 17:00 uur.
  • Het mondkapje en de 1,5 meter afstandsregel worden verplicht, ook bij locaties waar een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd.
    • De mondkapjesplicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.
    • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt verplicht 1,5 meter afstand tot elkaar.

Dat betekent dat het NK karate doorgaat! Wel hebben we een aangepast programma gepubliceerd. Speciaal voor alle ouders en fans zullen wij een livestream opzetten, zodat alle wedstrijden toch live te volgen zijn.

Meer informatie