In 2022 zijn de Koningsspelen op vrijdag 22 april. De Koningsspelen zijn een mooie kans om kinderen in het primaire onderwijs kennis te laten maken met onze sport. 

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is er de Koningsmatch.

Via een online platform kunnen sportaanbieders eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat ze mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden!

Lees op deze Koningsmatch Informatiesheet wat de voordelen zijn of bekijk onderstaande video.

Wil jij met jouw vereniging een bijdrage leveren aan het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch