De Summer Games & Winter Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland, hebben als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar.

Ronde 5

We hebben goed nieuws! Er komt een vijfde ronde aan. Een mooie kans om nóg meer sport- en spelactiviteiten voor en met jongeren van 13 t/m 26 jaar te organiseren. Ronde 5 start op 1 november en loopt tot en met de kerstvakantie. Omdat we met deze ronde richting de winter gaan, schakelen we over naar de Winter Games. Je kunt nu een aanvraag indienen.

Ronde 5: 1 november 2021 t/m 9 januari 2022
– Indienen aanvraag: van 28 september t/m 13 oktober 2021
– Deadline reactie op aanvraag: 15 oktober 2021

In de vijfde ronde kan een aanvraag ingediend worden via buurt(sport)- of jongerenorganisaties, scoutingsorganisaties, sportverenigingen en sport- en cultuuraanbieders. Tip: Kijk goed naar de voorwaarden en vul de aanvraag zo volledig mogelijk in.

We nodigen je van harte uit om de aanvraag hiervoor te doen via de website van Summer & Winter Games. Meer praktische info vind je hier.

De deadline voor het indienen van de aanvraag voor ronde 5 is 13 oktober. Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan contact op door hier te klikken.

Over de Summer & Winter Games

De Summer & Winter Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland, hebben als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Nationale Postcodeloterij en JOGG zijn partner van de Summer & Winter Games.