Terwijl we nog kunnen nagenieten van de mooie wedstrijden op de Olympische Spelen en van de Nederlandse delegatie op het EJK in Tampere, zijn we alweer vol met de voorbereidingen bezig voor de komende toernooien in Nederland.

Op 23 en 24 oktober mogen we het ONJK in Almere weer organiseren en in November staat het NK op de agenda. Voor beide toernooien zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons als Wedstrijd Organisatie Commissie van de KBN willen helpen om weer mooie toernooien te kunnen organiseren.

Dus ben jij of ken je iemand die ons kan helpen met de op/afbouw van de wedstrijdvloeren, als medewerker wedstrijdtafel, beveiliger, kassamedewerker en/of cateringverzorger voor de medewerkers tijdens het toernooi? Meld je dan snel aan via de mail vrijwillgers@kbn.nl en vermeld dan daarbij welke functie je op welk toernooi wil vervullen en daarbij je T-shirt maat.

Gelukkig zijn er ook een aantal clubs die hun medewerking al hebben toegezegd, maar met meer mensen kunnen we de toernooien nog beter laten verlopen en maken we er mooie en sportieve toernooien van.