Het nieuwe sportseizoen is begonnen! De coronacrisis ligt helaas nog steeds niet geheel achter ons, maar gelukkig mogen we weer samen sporten en zijn ook de competities weer gestart. Daarbij zijn onze scheidsrechters, juryleden en andere officials onmisbaar!

Daarom doet de Karate-do Bond Nederland ook dit jaar weer mee aan de Week van de Scheidsrechter, die plaatsvindt van 25 september tot en met 3 oktober. Tijdens deze week zetten we onze scheidsrechters, juryleden en officials extra in het zonnetje en bedanken we hen voor hun inzet.

Scheidsrechterscursussen

Lijkt het jou leuk om het karate eens vanuit de kant van de scheidsrechter te bekijken? De Nederlandse scheidsrechterscommissie van de KBN nodigt geïnteresseerden van harte uit om aanwezig te zijn bij de scheidsrechterscursus kata en kumite! De volgende cursussen staan gepland in de komende periode:

Wil je meer informatie over de KBN scheidsrechters? Lees hier verder!

#scheidsbedankt