Ontdek wat karate met je doet!

De Karate-do Bond Nederland (KBN) wil dat iedereen, op elk niveau, kan genieten van karate! Daarom heeft de KBN de maand september uitgeroepen tot de ‘Maand van het Karate’.

Gedurende de Maand van het Karate vindt ook de NOC*NSF Nationale Sportweek plaats! Het doel van de Nationale sportweek sluit perfect aan bij de Maand van het Karate: zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen. In september openen daarom tal van karateverenigingen hun deuren om (potentiële) sporters te verwelkomen en te laten kennismaken met karate.

Doe mee!

Iedereen die interesse heeft in karate kan de gehele maand september bij deelnemende clubs kennis maken met de karatesport! Er doen meer dan 70 verenigingen verdeeld over heel Nederland mee aan dit prachtige initiatief. Alle clubs die deelnemen aan de Maand van het Karate zijn aangesloten bij de KBN en hebben ervaren en goed opgeleide leraren. Kijk voor een overzicht van alle deelnemende clubs op: www.kbn.nl/maand-van-het-karate/.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Nationale Sportweek of de Maand van het Karate, neem dan contact op met het KBN Bondsbureau. Wil je meer algemene informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek.