De KBN presenteert samen met haar hoofdsponsor Hayashi Nederland dé webshop voor karate materialen! Je kunt bij onze webshop terecht voor onder andere karatepakken en beschermers, zowel WKF-approved als voor trainingen. Ook bieden we diverse accessoires en karatebanden in verschillende maten en kleuren aan. KBN-leden en verenigingen profiteren van mooie kortingen op de producten!

Ter ere van de opening van onze webshop hebben we ook prachtige KBN & Hayashi sportkleding! Zo hebben we een Hayashi sportshirt met unieke KBN bedrukking, en een bijpassende korte broek of trui.

Hoe werkt het?

KBN-leden kunnen zich hier registreren bij de KBN-webshop met een e-mailadres en het persoonlijke KBN-lidnummer. Het 6-cijferige lidnummer is voorin het KBN-karatepaspoort te vinden. Na de registratie bij de webshop wordt de aanvraag beoordeeld en controleren wij of het lidnummer actief en geldig is. Zodra de aanvraag positief wordt beoordeeld, kun je op de KBN website inloggen. Na het inloggen zie je automatisch de kortingsprijzen in de webshop, en kun je de gewenste artikelen bestellen!

Uiteraard kunnen ook niet-leden karate materialen bij de KBN webshop bestellen. Zij hoeven hiervoor geen account aan te maken, maar kunnen direct in de webshop bestellen.

Bezoek onze webshop