De Summer Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland, hebben als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar.

De zomervakantie is in volle gang. Er wordt hard gewerkt om de jongeren uit de buurt een mooie zomer met activiteiten te laten beleven. Bootcamp, lasergamen, klimmen, watersporten, voetbaltoernooitjes, we zien hele gave Summer Games evenementen voorbijkomen.

Alhoewel ronde drie nog loopt, attenderen we jullie erop dat de inschrijving van ronde vier er aan komt. Ronde 4: start op 6 september t/m 31 oktober 2021
– Indienen aanvraag: van 10 t/m 20 augustus 2021
– Deadline reactie op aanvraag: 25 augustus 2021

De voorwaarden voor een vereniging om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage voor het organiseren van een Summer Games activiteit vind je hier.

Let op: we verwachten dat het aantal aanvragen groter is, dan dat we kunnen toekennen. Kijk goed naar de criteria en of je aanvraag hieraan voldoet en vul deze zo volledig mogelijk in.

We nodigen je van harte uit om een aanvraag hiervoor te doen via de website van Summer Games. Meer praktische info vind je hier.

De deadline voor het indienen van je aanvraag voor ronde 4 is 20 augustus. Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op, via info@summergames2021.nl.