Heeft u nog karate materialen die u niet meer gebruikt?

Een van onze leden, dhr. Billy Ossoko, is bezig met een prachtige actie voor het goede doel. Hij verzamelt gebruikte karate materialen voor kinderen en volwassenen uit de Centraal-Afrikaanse Republiek. Zij beoefenen karate maar kunnen het zich financieel niet veroorloven om de nodige karate uitrustig en/of benodigdheden te kopen. Helaas kent het land al jaren een burgeroorlog, waardoor veel mensen in armoede leven.

Dhr. Ossoko verzamelt karate materialen zoals karate pakken, handschoenen, voet- en scheenbeschermers. Hij zal ervoor zorgen dat deze materialen naar de Centraal-Afrikaanse Republiek worden gestuurd. Indien u karate materiaal heeft dat niet meer wordt gebruikt, zou dhr. Ossoko het heel erg op prijs stellen als het wordt gedoneerd aan dit goede doel.

De materialen kunnen worden opgestuurd naar:

KBN Bondsbureau
Ambachtsweg 12a
3953 BZ Maarsbergen
o.v.v. Goed Doel Actie

Vragen over de actie kunnen worden gesteld aan dhr. Billy Ossoko:
Whatsapp: 0659040004
Via e-mail: ossokobilly@hotmail.com
Via Facebook Messenger