Vanwege corona zijn veel sportaccommodaties helaas voor een lange tijd dicht geweest. Gelukkig mogen alle accommodaties vanwege de versoepelingen weer worden geopend. Dat is goed nieuws!

NOC*NSF heeft handige informatie beschikbaar gesteld voor de heropening van de verenigingen en accommodaties.

Clubacties

Na een lange coronaperiode zijn de sportverenigingen eindelijk weer geopend. Dat betekent ook dat er vanaf nu weer van alles op clubs gaat afkomen. Op deze pagina worden actuele zaken, die er nu of binnenkort aan komen, handig op een rij gezet.

Checklist heropening sportaccommodaties

Vanwege corona zijn de sportaccommodaties lange tijd dicht geweest, maar door de versoepelingen mogen ze nu hun deuren weer openen. Waar moeten verenigingen aan denken bij het openen van de sportaccommodatie? Deze checklist brengt aandachtspunten in kaart en helpt verenigingen op weg.