Zet jouw club in de schijnwerpers! Ben je trots op de veerkracht die jouw club het afgelopen jaar getoond heeft? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! 

NOC*NSF is gestart met de verkiezing ‘Club van het Jaar’. Dit jaar belichten ze de veerkracht van de sport- en cultuurclubs. Het is afgelopen jaar een bijzonder jaar geweest, zeker ook voor sportverenigingen. Maar juist ook de sportverenigingen hebben zich extra hard ingezet om haar leden te kunnen laten sporten. Juist nu is het extra belangrijk om fit en gezond te blijven.

Vanaf 31 maart kunnen sportverenigingen daarom weer meedoen met de NOC*NSF verkiezing ‘Club van het Jaar’. T/m 5 mei kunnen verenigingen worden genomineerd via www.clubvanhetjaar.nl. De precieze tijdlijn voor de hele actie is hieronder te zien.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar 2021’, worden de winnaars beloond met mooie prijzen zoals masterclasses van experts die de club vooruit helpen en een schitterende promovideo waarmee ze de club extra in de schijnwerpers kunnen zetten.