Na het succes van vorige maand komt er een vervolg op de “Training met de KBN Bondscoach”! Wij bieden alle karateka’s wederom een unieke kans om een training te krijgen van de KBN kata bondscoach Almir Skrijelj! Op zondag 21 maart en zondag 28 maart geeft Almir een gratis online karate training geschikt voor alle niveaus.

De kata bondscoach maakt graag de tijd voor onze karateka’s zodat wij als KBN middels sport de gezondheid, zelfmotivatie en fysieke conditie in relatie tot Karate gaan bevorderen in deze periode. Daarnaast wil de Bondscoach jullie graag extra motiveren om te blijven trainen en jezelf gezond en fit te houden gedurende de huidige situatie m.b.t. lock-down maar ook met het oog op het herstart van de reguliere trainingen in de dojo’s over heel Nederland.

  • Datum: Zondag 21 en 28 maart 2021
  • Tijd: 12:00u – 12:40u

Bijbehorende instructie:

De training zal tussen 40-50min duren. Zorg in ieder geval dat je op tijd bent voor de training, minimaal 2 vierkante meter ruimte ter beschikking hebt (dat kan in je huis zijn en hoeft niet per se in een dojo te gebeuren), eventueel een fitnessmat o.i.d., fles water en een handdoek hebt voorbereid.

Daarnaast is het belangrijk dat je goede internet verbinding hebt want de oefeningen zullen via de zoom sessie in het scherm worden gedeeld. Dit zal niet een gebruikelijke Karate training zijn maar een training gericht op je algemene fitness & conditie in relatie tot onze Karate trainingen.

Zorg ervoor voor de training dat je zelf goed in het beeld staat dus op voldoende afstand van je eigen laptop camera zodat Almir je performance goed kan zien en volgen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de training via onderstaand formulier. Let op! Er kunnen maximaal 50 karateka’s per training deelnemen dus schrijf je snel in, vol = vol! Je inschrijving is pas definitief na een bevestiging vanuit de KBN. In deze bevestiging ontvang je ook de directe link naar de online training.