Van 25 t/m 28 februari 2021 organiseerde de KBN het eerste Online Nederlands Kampioenschap Karate! Meer dan 280 karateka’s deden mee aan dit digitale karate evenement in kata, kumite en I-Karate categorieën. Dat betekende meer dan 1400 scheidsrechtersbeoordelingen van 400+ kata en kumite video’s.

Via deze weg willen wij alle deelnemers, sportscholen, coaches en ouders bedanken voor hun deelname en geweldige inzet bij dit Online NK! Ook willen wij alle KBN scheidsrechters ontzettend bedanken voor hun inzet, zonder de hulp van onze scheidsrechters was het eerste Online NK absoluut niet mogelijk geweest.

Het Online NK werd gesponsord door Hayashi Nederland. Alle deelnemers krijgen met het certificaat een mooie korting. De korting kan met een kopie van het certificaat geclaimd worden via info@hayashi-nederland.nl. De unieke bekers voor het Online NK zijn geleverd via SPOCA sportprijzen.

De eerste verenigingen hebben inmiddels de bekers en certificaten uitgereikt aan de deelnemers!