De WKF heeft zojuist bekend gemaakt dat de Premier League van Lissabon in verband met het coronavirus is verplaatst. De eerste Premier League van 2021 zou plaatsvinden van 19 t/m 21 februari 2021. Het evenement is verschoven naar 30 april t/m 2 mei 2021.

De registratie voor deze PL blijft hetzelfde:

  • De online registratie via Sportdata is in de 3e fase. Dat betekent vrije inschrijving, gelimiteerd tot 64 deelnemers per categorie met een ranking tussen de 1 en 200. De registratie blijft in fase 3 tot de sluiting van de registratie, 15 dagen voor het evenement. Dat betekent dat de inschrijving sluit op 15 april 2021.
  • De ranking die wordt gebruikt blijft onveranderd. Dit betekent dat de ranking wordt gebruikt welke is gepubliceerd in de 1e bulletin (d.d. 19 december 2020).
  • Elke deelnemer die besluit niet deel te nemen aan de PL op de nieuwe data, dient zijn annulering online doorvoeren zodat de terugbetalig kan worden geregeld. De deadline voor het annuleren is 19 februari 2021.

Meer informatie is te vinden op Sportdata.