De WKF heeft ter ere van het 50-jarig bestaan van de WKF een magazine gemaakt over de historie van karate en de WKF.

In dit magazine wordt vanaf 1970, het jaar dat de WKF wordt opgericht, gekeken naar alle mijlpalen die zijn meegemaakt. Denk hierbij onder andere aan de ontwikkeling van de karatesport in de jaren ’80, de verbreding van de WK’s in de jaren ’90 tot het huidige format van wedstrijden en competities.

In dit magazine zijn historische beelden, foto’s en video’s te zien van enkele belangrijke WK’s, een mooie terugblik in de tijd! Mooi om te zien is dat ook Nederlandse karateka’s als Guusje van Mourik en Otti Roethof hierin worden uitgelicht.

WKF President Antonio Espinós: “Over five decades, Karate has experienced outstanding progress. All of us karateka can feel proud of being part of a sport and a federation that continues innovating and developing, a sport that continues changing the lives of those who practise it.”

Lees hier het magazine!