Tijdens de eerste “online open EU inclusive karate championships” heeft Nederland een mooi visitekaartje afgegeven. In de categorie ASD (101) behaalde Sven Coenen de 2e plaats. Eveneens zilver was er voor Elise Reedijk in de categorie verstandelijke beperking – 17 jaar. (201) Iske Hagedoorn wist ook het zilver te bemachtigen in de categorie dames rolstoelers. (501) Dave Kengen behaald een bronzen medaille in de categorie fysieke beperking (301). Eric van den Heuvel behaalde een 4e plaats in de categorie 505 elektrische rolstoelen +16 jaar. Yorick Huver behaalde in de categorie fysieke beperking (303) +16 jaar eveneens een 4e plaats. Voor Eric van de Heuvel en Yorick Huver was dit hun eerste toernooi. Er deden in totaal 206 deelnemers mee uit 17 landen, waarmee deze eerste editie een groot succes was.