Helaas is gebleken dat we in verband met de verregaande gevolgen van het coronavirus geen KBN danexamens hebben kunnen organiseren in 2020. Dat betreuren we ten zeerste. We kijken daarom graag vooruit richting 2021. We hopen in het nieuwe jaar weer karate activiteiten te kunnen organiseren, en zijn druk bezig met de planning.

Om potentiële examenkandidaten duidelijkheid te geven, hebben we daarom al een datum geprikt voor de KBN danexamens. De KBN danexamens staan gepland op 15 en 16 mei 2021 in Sporthal de Sypel te Harderwijk.

Uiteraard moeten we hierbij zeggen dat deze datum nog in concept is, en dat we niet in de toekomst kunnen kijken. Wel verwachten we dat we tegen die tijd weer examens kunnen organiseren, en hopen we veel examenkandidaten te verwelkomen. Een definitieve indeling en planning van dit weekend volgt t.z.t..

Meer informatie over de KBN danexamens is te vinden op onze website.