In december organiseert de KBN voor de derde keer het Dutch Open eTournament!

Het eTournament is een digitaal evenement waarbij de karate-uitvoering wordt beoordeeld op basis van ingestuurde video’s. eTournaments maken deelnemen aan een evenement simpeler, makkelijker en goedkoper. Deelnemen kan vanuit elk deel van de wereld, zonder kosten te hoeven maken voor reis of verblijf. Strijdt tegen professionals en amateur karateka’s over de hele wereld en verbeter je vaardigheden.

Het Dutch Open eTournament vindt plaats van 11 t/m 21 december 2020 voor jeugd, cadetten, junioren, senioren en masters. Beginnende karateka’s (wit t/m oranje band) kunnen ook deelnemen in speciale beginnerscategorieën! Zij krijgen 50% korting op het inschrijfgeld. 

Handige links:

  • Registreren kan via Sportdata.
  • Meer informatie over eTournaments is te vinden op onze website.