Er zijn natuurlijk veel onderwerpen te bedenken voor een spreekbeurt, maar waarom niet over karate?

De KBN heeft speciaal voor haar leden en verenigingen het KBN spreekbeurtpakket ter beschikking. Het pakket is een tas vol met inhoud over karate. Denk bijvoorbeeld aan een map met informatie over de geschiedenis van karate, de uitleg van Japanse termen en tips voor het houden van een goede spreekbeurt. Ook zit er in de tas een stukje band van elke kleur en een voorbeeld van een KBN karate diploma. Op de bijgevoegde USB stick staan foto’s en video’s van (Nederlandse) karateka’s in actie.

Wil jij ook gebruik maken van een KBN spreekbeurtpakket? Vraag deze dan op bij jouw karate leraar, elke bij de KBN aangesloten vereniging heeft namelijk de beschikking over een KBN spreekbeurtpakket. Wil je meer informatie over het spreekbeurtpakket? Klik dan hier!