Van 3 tot en met 11 oktober is het de Week van de Scheidsrechter!

Net als in de voorgaande jaren organiseren NOC*NSF en de sportbonden samen de ‘Week van de Scheidsrechter’. Deze week is bedoeld om scheidsrechters en juryleden in het zonnetje te zetten, maar ook om meer aandacht te vragen voor deze boeiende vrijwilligerstaak. Dit jaar ligt het accent niet alleen op het bedanken van de scheidsrechters en juryleden, maar willen we daar graag nog een boodschap aan toevoegen: ‘We zijn heel blij dat jullie er ook weer allemaal zijn!’.

Juist in deze tijd zijn we blij met onze scheidsrechters, die zich ook tijdens de coronaperiode inzetten voor het karate! Zo zijn zij aanwezig geweest bij de Nationale Applicatiecursus, en heeft een groot deel van het Nederlandse scheidsrechterscorps zich enthousiast ingezet voor de eTournaments!

Heb jij of ken jij iemand die ook interesse heeft om KBN scheidsrechter te worden? Bekijk hier de uitnodiging voor de eerstvolgende KBN scheidsrechterscursus op 24 en/of 25 oktober!

Ook NOC*NSF organiseert verschillende interessante webinars voor (potentiële) scheidsrechters! Bekijk het programma van NOC*NSF hier.

#scheidsbedankt!