Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak ook deelnemen aan de maatschappij. De Karate-do Bond Nederland vindt dan ook dat zoveel mogelijk mensen in Nederland moeten kunnen genieten van sport en bewegen en levert daar maar wat graag een bijdrage aan. En welke gelegenheid leent zich daar beter voor dan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Hoe ziet de NOC*NSF Nationale Sportweek er dan uit? Elke dag van de week staat in het teken van een ander thema, zoals ‘voeding’, ‘inclusief sporten’, ‘duurzaamheid’ en ‘vitaliteit op de werkvloer’. Met de verschillende thema’s gaan wij zoveel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van sport. Dat willen samen doen met onze clubs, want een vitaal Nederland bereik je niet alleen. Immers, bij de sportclubs gebeurt het. Daar kunnen mensen elke dag ervaren wat sport voor hen kan betekenen.

Het is dan ook de bedoeling dat van 18 tot en met 27 september bij zoveel mogelijk clubs aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland alles in het teken staat van sport en wat het voor ons allemaal kan betekenen. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek openen zij hun deuren. Iedereen die maar wil krijgt de kans om te ontdekken hoe geweldig onze sport is en wat onze clubs allemaal te bieden hebben. Want sport doet iets met je!

Toegang tot de promotie tool

Sportclubs kunnen al promotie materiaal aanmaken. Promotiemateriaal aanmaken in vier stappen:

  1. Ga naar http://clubbase.nl/tools/promotietool
  2. Maak een profiel aan of log in
  3. Houd jouw clubfoto’s en logo bij de hand en maak promo-materiaal
  4. Deel online met #sportdoetietsmetje #BeActive of hang op in je club

 

Meer informatie over de Nationale Sportweek is te vinden via deze website.