Helaas hebben we nog steeds te maken met het coronavirus, en kunnen we vanwege het virus geen fysieke evenementen organiseren. Om toch bezig te blijven met karate is er een nieuw soort evenement opgezet: het eTournament! Het eTournament is een digitaal evenement waarbij de karate uitvoering wordt beoordeeld op basis van ingestuurde filmpjes.

Karateka’s, jong of oud, ervaren of beginner, kunnen filmpjes insturen van hun eigen kata of kumite uitvoering, welke vervolgens wordt beoordeeld door officiële Nederlandse scheidsrechters. eTournaments maken deelnemen aan een evenement simpeler, makkelijker en goedkoper. Deelnemen kan vanuit elk deel van de wereld, zonder kosten te hoeven maken voor reis of verblijf. Strijdt tegen professionals en amateur karateka’s over de hele wereld en verbeter je vaardigheden.

Dutch Open eTournament

Van 22 juni t/m 30 juni organiseert de KBN het eerste Dutch Open eTournament. Alle informatie over dit evenement is te vinden in het bulletin.

Inschrijven kan via Sportdata.

De kosten voor deelname aan dit eTournament bedragen €10,00 per inschrijving. Dit toernooi bestaat uit verschillende categorieën, onderverdeeld bij geslacht en leeftijd. Het aantal deelnemers per categorie zal niet groter zijn dan 32.