We zijn voornemens om vanaf september 2020 weer te starten met een nieuwe opleidingscyclus!

We zullen hierbij starten met het aanbieden van de opleiding tot KBN Dojo Assistent. Achtereenvolgens zal de opleiding tot KBN Assistent leraar worden gegeven, en de cyclus zal worden afgesloten met de opleiding tot KBN Leraar Karate-do. Karateka’s kunnen op elk gewenst moment en niveau instromen. Mocht je dus reeds de opleiding tot Dojo Assistent hebben gevolgd of direct willen instromen bij de opleiding tot Assistent Leraar omdat je aan de voorwaarden voldoet, is dit zeker mogelijk.

De volledige cyclus zal ongeveer één jaar duren, waarbij er ongeveer eens per twee weken een contactmoment wordt ingepland op een locatie centraal in Nederland. De kosten voor de Dojo Assistent opleiding bedragen €325,00, de Assistent leraar opleiding kost €525,00 en de opleiding tot Leraar Karate-do kost €975,00.

Heb je interesse hebben om deel te nemen aan (een van) de opleiding(en), meld je dan nu aan via ons online inschrijfformulier! De inschrijving voor de opleidingscyclus is geopend tot 01 juni 2020.