In het weekend van 26 & 27 oktober vonden er verschillende wedstrijden plaats voor karateka’s met een beperking. In Zweden en Duitsland kwamen Nederlandse karateka’s in actie, en met succes!

Prijzen in Lund/Zweden voor Kai Sei

Zondag 27 oktober jl., vond in Lund/Zweden de 3rd Swedish Open Inclusive Karate Cup plaats, een internationaal toernooi voor karateka’s met een beperking (I-Karate Global). Er deden circa 40 deelnemers uit 6 landen mee in 62 categorieën.
De Kai Sei No Limits karateka’s Elise Reedijk en Iske Hagedorn hebben gestreden voor een plek op het erepodium.

  • Elise behaalde een prachtige 4e plaats in de categorie intellectual impairment 75-50 IQ.
  • Elise behaalde samen met Alex in de categorie kata pairs een prachtige vierde plaats!
  • Iske won op het onderdeel kata individueel goud!
  • Op de overige onderdelen kata pairs, kumite pairs en kumite pairs open eindigde zij, samen met Alex, op een mooie vierde plaats. 

Zilver voor Sven Landesmeisterschaft Baden Württemberg!

Sven Coenen van Fudoshin Roermond heeft afgelopen weekend op uitnodiging deelgenomen aan de Landesmeisterschaft Baden Württemberg in Gaildorf. In een bijzonder sterk bezet (Para Karate) toernooi met deelnemers uit Duitsland, Frankrijk en Nederland wist Sven de zilveren medaille te bemachtigen!

De KBN is ontzettend blij met successen als deze op het Para Karate gebied en wil Sven, Elise en Iske van harte feliciteren met deze prijzen! De KBN ondersteunt het Para Karate en is bezig met een plan om bredere instroom mogelijk te maken.