De Karate-do Bond Nederland is verheugd om te kunnen mededelen dat ze per augustus een nieuwe zeer ervaren kumite bondscoach, in de persoon van Geoffrey Berens, heeft aangenomen. Geoffrey is voormalig kumite bondscoach cadetten, junioren en U21 en zal vanaf augustus zowel de senioren als de cadetten, junioren en U21 sporters begeleiden op de eindtoernooien (E(J)K en W(J)K).

Geoffrey zal bij de senioren categorieën worden ondersteund door Ulrich Smeins, voormalig assistent bondscoach van de cadetten, junioren en U21. Virgil Fisser is aangenomen om als assistent bondscoach te werken met de pupillen in de categorieën cadetten, junioren en U21.

Naast bovenstaande bondscoaches zal de KBN gaan werken met een ondersteunend kader, bestaande uit de bondstrainers Daniël Sabanovic, Timothy Petersen en Babak Goudarzi. Het kumite kader zal worden begeleid door technisch adviseur Ries van Toorn.

De KBN hoopt met dit nieuwe alsook ervaren team de kansen op deelname aan de Olympische Spelen van Tokio 2020 en Parijs 2024, middels het creëren van een hoger niveau bij onze bestaande en toekomstige selectieleden, te maximaliseren.

 

Wij wensen onze begeleidende staf veel succes!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het KBN bestuur,

 

Eddy Marques

Voorzitter