De kop is er af. Ik hoop dat iedereen van een welverdiende vakantie heeft kunnen genieten. De batterijen zijn hopelijk opgeladen zodat we er met frisse zin tegen aan kunnen gaan.

Op het moment van schrijven heeft de eerste bestuursvergadering al weer plaats gevonden en zijn o.a. de Nationale Scheidsrechters Commissie en het Dangraden college al bij elkaar geweest. Ook het eerste OAV toernooi “Small Smaal Cup” heeft reeds plaats gevonden.

De Karate1 Premier League in Leipzig (Duitsland) vindt aanstaand weekend plaats. Een kleine delegatie zal daar uitkomen voor Nederland.

In oktober gaat er een grote selectie naar het WJK in Tenerife. Tijdens dit WJK vindt ook het WKF congres plaats. Op de agenda staan o.a. de Olympische Spelen en volgt er nieuws over het Olympisch kwalificatietraject. We zijn net als u uiterst nieuwsgierig. Indien er iets concreets te melden valt zullen we u informeren.

Ik hoop samen met u, want we hebben elkaar nodig, op een fijn en sportief karateseizoen.

 

Namens het bestuur

Jan Scholte Albers
Voorzitter a.i.