Beste Karateka’s U21 en ouders,
Hierbij een mededeling i.v.m. een wijziging van een meetmoment voor de U21 sporters richting het EJK 2018. De Banzai cup komt voor de U21  te vervallen als meetmoment. Hiervoor in de plaats is gekozen voor het Serie A toernooi in Salzburg in hetzelfde weekend. Er is hiervoor gekozen door een wijziging in de opzet van deelname aan Premier League toernooien per 1 januari 2018. Deze wijziging is doorgevoerd vanuit de WKF. Doordat het een WKF toernooi betreft kan alleen deel worden genomen aan het Serie A toernooi als je ten tijde van het toernooi daadwerkelijk 18 jaar oud bent. Voor alle karateka’s die tijdens het meetmoment nog 17 jaar zijn, is de Banzai Cup een meetmoment.
Voor de duidelijkheid: De wijziging heeft alleen betrekking op de U21. Voor de U16 en U18 blijven de meetmomenten zoals aangegeven in de jaarplanning.

 

Met sportieve groet,
Geoffrey Berens
Bondscoach Kumite U18 & U21
Karate-do Bond Nederland