Afgelopen zaterdag 25 maart is een nieuwe KBN-opleiding niveau 2 Leraar Karate-do (LK2) van start gegaan. Een mooie groep van 22 enthousiaste cursisten stond klaar om samen te zweten, samen te lachen en vooral samen te leren. Een groep met veel variatie in leeftijd, achtergrond, ervaring en karatestijl. Een gemengde groep, maar allemaal met 1 doel: beter leren lesgeven.

In de ochtend hebben de cursisten kennis gemaakt met elkaar en uitleg gekregen over de opleiding structuur en opdrachten. In de middag stond praktijk op het programma. Voor sommige cursisten een spannend moment want ze moesten gelijk lesgeven aan elkaar. En na veel lachen, zweten, nadenken en leren kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde 1e cursusdag.

Maar het echte feest moest nog beginnen. Aan het einde van de middag vond de diploma-uitreiking plaats van de afgelopen opleiding Leraar Karate-do niveau 3. Hiervoor konden 10 diploma’s worden uitgereikt door opleidingscoördinator Bart Harkema en KBN-voorzitter Herman van der Meulen.
Deze opleiding niveau 3 was zeker een grote uitdaging voor de cursisten, zowel in alle PVB-verslagen als in het praktijkexamen. We zijn met elkaar gegaan voor kwaliteit. De cursisten hebben doorgezet en kunnen met trots zeggen dat ze geslaagd zijn. Bij deze willen we alle geslaagde cursisten nog een keer van harte feliciteren met het behalen van hun diploma: Bernardien van den Berg, Curt Haagedoorn, Marcel Hoogland, Robin Koersen, Ronnie Oosting, John Verhoeven, René Vermeulen, Edwin Willems, Jeroen Foreman en Remon Hartkamp.

Gefeliciteerd aan alle geslaagden van niveau 3 Leraar Karate-do. En veel succes en plezier aan de nieuwe cursisten met de komende opleiding niveau 2!

De KBN-opleidingscoördinatoren,

Bart Harkema en Hans van Galen