De laatste “Yamé” heeft geklonken in Rotterdam Topsportcentrum. De Dutch Open 2017 is weer afgelopen.Na maanden van voorbereiding en plannen zijn we afgelopen donderdag 16 maart met de registratie en weging van de delegaties begonnen.

Volgens de officiële website van Sportdata,  begonnen we deze dag met ruim 1260 deelnemers uit 73 landen.

Namens de KBN én vanuit het Wedstrijd Organisatie Comité (het WOC) t.w.: Lonneke, Annemarie, Angelo, Jeroen en mijzelf, wil ik allereerst alle vrijwilligers onder leiding van o.a. de coördinatoren Wil van Daalen, Jan van der Oest en Gerwin Leggedoor, alle EHBO’ers, fysiotherapeuten en artsen, alle scheidsrechters, licht, video en geluid, de chauffeurs voor goederen, transfers en shuttlebussen, beveiliging, medewerkers van Topsportcentrum Rotterdam, de catering, onze vaste kern aan kennissen en familieleden, een bestuurslid die alle dagen aanwezig was tot in de kleine uurtjes, al onze sponsoren en last but “zeker” not least de vaste medewerkers van het Bondsbureau Carole en Lonneke, hartelijk bedanken voor alle inzet.

Zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf, voor én achter de schermen.

Jullie hebben een topevenement mogelijk gemaakt. Zonder jullie was dit niet mogelijk.

 

We hebben allemaal kunnen genieten van topkarate. En er is dit jaar op zowel internet-tv, radio als televisie aandacht aan besteed. Dit was Kicken!!

Natuurlijk doen we het voor de sport, voor ónze karateka’s. Maar als dit wordt beloond door een evenement met als ingrediënten o.a. topsport en vriendschap is dat een taart. Waarbij de kers op de taart de media-aandacht door de NOS is geweest. We hebben aan Nederland en erbuiten kunnen laten zien wat karate is.

Allen dank!

En hopelijk tot ziens in 2018!

best regards / met vriendelijke groet,

Karate-do bond Nederland
Ronald Meijer
coordinator WOC