Tyron is op zondag 29 januari 2017 tweede geworden bij de Open de Paris. Na gisteren overtuigend te hebben gewonnen van respectievelijk Italië (4-0), Spanje (4-0), Japan (7-3), Italië (4-1) en Kroatië stond hij vandaag in de finale tegenover een Iranees. Helaas moest Tyron vandaag zijn meerdere erkennen en won de atleet uit Iran. Tyron heeft de eer van Nederland hoog gehouden door uit een poule van 100(!) deelnemers 2e te worden!

Helaas hebben de andere KBN sporters geen prijs gewonnen.

De kata categorieën kwamen als eerste aan de beurt. Vanuit de KBN kwamen in actie: Manuela van Galen en Samantha van Lokven in de dames categorie met maar liefst 120 inschrijvingen. Voor de heren zijn aanwezig Mitchel Beckers en Wouter Deijl, samen met 136 deelnemers in de heren poule!
Manuela verloor de eerste partij, Samantha moest in de tweede ronde haar meerdere erkennen. Van de mannen kwam Wouter het verste, hij wist tot de 3e ronde door te dringen. Mitchel verloor helaas de tweede partij.

Voor de kumite dames kwamen in actie: Sherilyn en Hanina. Helaas verloor Sherilyn de eerste partij, en raakte Hanina helaas geblesseerd en moest zij opgeven.

Voor de kumite heren verschenen naast Tyron Geoffrey, Bryan, Timothy, Moreno en Donovan op de mat. Zowel Donovan als Moreno verloren hun eerste wedstrijd. Timothy won zijn eerste partij maar moest daarna in de tweede wedstrijd zijn meerdere erkennen. Bryan won ook zijn eerste partij, verloor de tweede maar had recht op een herkansing. De eerste herkansingspartij won hij, maar verloor helaas de tweede. Geoffrey kwam ook in het herkansingstraject, won zijn eerste maar verloor de tweede herkansing.

Ook de scheidsrechters kwamen in actie op de Open de Paris. Vanuit de KBN waren meegereisd: Jan Scholte Albers, Con Voermans en Peter Lewerissa. Een leuk filmpje van Jan Scholte Albers in actie is te vinden op de WKF Facebook, klik hier.